חציר

אני ישי רוזנבאום, בשלן ביתי כבר משנות השמונים, בלוגר מ-2001 וטבעוני מאז 2011. לבלוג שלי "חציר" יש מטרה עיקרית מוצהרת: לקדם אורח חיים טבעוני, ולהראות שהוא לא רק מוסרי יותר, בריא יותר וידידותי יותר לסביבה, לבני אדם ולבעלי חיים, אלא גם קל, כיפי וטעים. בבלוג תמצאו מתכונים וטיפים לבשלנים ביתיים, וקצת הגיגים נוספים על טבעונות. המתכונים פשוטים להכנה, עם מעט מרכיבים יחסית, ללא מרכיבים "אקזוטיים" (את כולם אפשר למצוא כמעט בכל סופרמרקט), ומיועדים במיוחד לעצלנים, או לאנשים שסתם לא אוהבים או לא רוצים לבלות שעות במטבח. בתאבון.